Gezichtsbehandelingen

HUIDVERBETERING - HUIDVERJONGING

Elke huid vraagt om een individuele aanpak. Wij geven gelaatsverzorgingen op maat, afgestemd op uw huidtype en uw huidconditie.

Welke huidproblemen worden aangepakt?
Diepe rimpels - littekens - hardnekkige hyperpigmentatie - huidbeschadiging door acné - huidverslapping - striemen - open poriën -...

Discovery + intake gesprek: 79,00 euro

Tijdens deze verzorging wordt de huidconditie exact bepaald via een foto met het huidanalyse toestel.
Er wordt persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

LOGO Juliette Armand
MESOPEEL - 45 min.

MESOPEEL is een professioneel chemisch peeling-systeem op basis van organische zuren, gericht op het verjongen van de huid en het laten gloeien, licht en zacht maken. 
Ameson Mesopeel bestaat uit verschillende chemische peelings met AHA, BHA en AZA voor de behandeling van verschillende huidtypes. Ameson Mesopeel kan gebruikt worden bij de behandeling van fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatig pigment, comedonen en verstopte / vergrote poriën, acné littekens, acné, rosacea, droge huid, vette huid.
De peeling wordt aangeraden in kuur.

79,00 euro / beurt

MESOTECH - 45 min.

MESOTECH assortiment met een breed scala aan professionele oplossingen voor gerichte en gepersonaliseerde huidverzorging.
Microneedling is een behandelingstechniek op basis van naaldjes (op verschillende lengtes) dat microperforaties maakt in de huid. Deze microperforaties stimuleren het natuurlijk huidherstel en boosten de aanmaak van collageen. 
Deze perforaties zijn niet zichtbaar met het blote oog. Door de prikkeling van het bindweefsel wordt de huid geboost en hersteld. Dit is een geleidelijk proces waarbij de resultaten na 2 tot 4 weken zichtbaar worden. Voor een langdurig resultaat worden deze behandelingen in kuur geadviseerd.

99,00 euro / beurt
Combinatie MESOPEEL en MESOTECH: 139 euro / beurt

Bij de behandeling wordt steeds de thuisverzorging geadviseerd om de  gewenst resultaten te garanderen.


LOGO Environ

ESSENTIAL BEHANDELINGEN - 60 min.

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

ESSENTIAL YOUTH RESET
Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

ESSENTIAL MOISTURE BOOST
Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

ESSENTIAL COMFORT CALM
Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL
Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

ESSENTIAL VITAMIN TOUCH (ZONDER DF)
Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.


ENVIRON COOL PEEL® BEHANDELINGEN - 60 min. 

De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficient te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

YOUTH RENEW COOL PEEL
Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

MOISTURE BOOST COOL PEEL
Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.

DEEP CLEANSING COOL PEEL
Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.

BRIGHT RECOVERY COOL PEEL (ZONDER DF)
Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

BLEMISH CONTROL COOL PEEL
Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen. 

VIBRANT-C MICRO PEEL
Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.