Gezichtsbehandelingen

MEET & TREAT - 85,00 euro
Intake gesprek met huidanalysefoto, persoonlijk huidadvies en manuele verzorging.

 

MESOPEEL - 79,00 euro - 45 min. ( kuuradvies)
Een professioneel chemisch peeling-systeem op basis van organische zuren, gericht op het verjongen van de huid en het laten gloeien, licht en zacht maken. 
Kan gebruikt worden bij de behandeling van fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatig pigment, comedonen, verstopte  poriën, littekens, acné, rosacea, droge huid, vette huid.

MESOTECH - 99,00 euro - 45 min.
Een breed scala aan professionele oplossingen voor gerichte en gepersonaliseerde huidverzorging.

MESOPEEL en -TECH - 139,00 euro - 60 min
Bij de behandeling wordt steeds de thuisverzorging geadviseerd om de  gewenst resultaten te garanderen.

SKINBOOSTER CHRONOS/THAVMA - 120,00 euro - 75min

 

ENVIRON ESSENTIAL BEHANDELINGEN - 88,00/125,00 euro - 60/75 min.
De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

ENVIRON COOL PEEL® BEHANDELINGEN - 88,00/125,00 euro - 60/75 min. 
De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficient te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.