Gezichtsbehandelingen

HUIDVERBETERING - HUIDVERJONGING

Elke huid vraagt om een individuele aanpak.
Wij geven gelaatsverzorgingen op maat, afgestemd op uw huidtype
en uw huidconditie.
Afhankelijk van uw huidconditie en in overleg, kan u kiezen uit verschillende behandelingen.
We doen manuele verzorgingen of werken nog dieper en intensiever met het DF-apparaat.

Environ manuele behandelingen

ENVIRON Discovery + intake gesprek

Environ Discovery   I €69 I

Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.
Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!
 

 

ENVIRON IONZYME DF BEHANDELINGEN

environ ionzyme behandeling

Environ Lunch Time  
I €25-€55 I


Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone. Deze behandeling is ideaal wanneer de tijd van de klant beperkt is. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling in kuur, in combinatie met de Environ Roll-CIT/Focus-CIT en de Environ producten voor thuisgebruik.
Maximum resultaat, in minimum tijd!

  • Gladde oogcontouren
  • Fronslijnen
  • Gladde lipcontour
  • Strakke kaakcontour
  • Strakke hals
  • Pigmentvlekken
  • Litteken
  • Onderhuidse ontsteking

Environ Essential  
I €69 I


Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.
Voor wie de essentie zoekt!

 

Environ Focus 
I €85 I


Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.
De alliantie voor een stralende huid!
 

Environ Skin Renewal 
I €99 I


Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.
De ware oppepper voor uw huid!

Environ Intensive Collageen Boost 
I €120 I


Deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken.
Voor wie alleen het beste wil!

ENVIRON COOL PEEL SYSTEM

coolpeelEnviron Cool Peel Kuur (3 tot 6 behandelingen) I vanaf €49 I
Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging. Er wordt een lage concentratie lactaatzuur gebruikt om de pH van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor klanten met lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea. De behandeling wordt in kuur aangeboden voor optimaal resultaat. Veilig en doeltreffend voor totale huidverjonging!

 

 

 

ENVIRON MANUELE BEHANDELINGEN

Environ Discovery   I €69 I

Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.
Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!
 

Environ Deep Cleansing   I €72 I

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De weten-schappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.
Een fris gevoel van zuiverheid!

Environ Sensitive    I €75 I

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film. Zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid!
 

Environ Vital Luxe   I €85 I

Deze luxe manuele gelaatsbehandeling kan uitgevoerd worden wanneer er contra-indicaties zijn voor het gebruik van het Ionzyme DF apparaat.
Environ Vital combineert vitamine A en krachtige anti-oxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend. Vitaminen, een leven lang, voor een lang leven!