Merken

Juliette Armand

Juliette Armand

 

Met Juliette Armand profileren wij ons als huidexperte op vlak van non-chirurgische cosmetica, skinboosters en mesotherapie.

Juliette Armand werkt met een aantal lijnen:

 • Elements
  Deze huidverbeterende lijn van hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een eindeloze combinatie van behandelingen. De actieve werkstoffen waaronder vitamine A, vitamine C, vitamine E, multi-moleculair hyaluronzuur, aloë vera, salicylzuur… zijn aanwezig in veilige concentraties.
 • Skin Boosters
  Deze bieden een effectief alternatief voor cosmetische chirurgie. De 4 afzonderlijke skinboosters bieden het antwoord op elk huidprobleem. Hieronder vallen onder andere een medium deep green peel, een botox-like en filler-like behandeling.
 • Ameson
  Het Ameson-assortiment, geïnspireerd op het Griekse woord 'amesos' of 'onmiddellijk', onderstreept onze inzet voor medische esthetische huidverzorging met onmiddellijke resultaten. Deze mesotherapie (microneedling en chemische peels) werkt met uitsluitend zuivere werkstoffen die door middel van needling worden ingesluisd.
Environ

Environ

Environ Skin Range productsWaarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

vitamin step up

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid. Maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Klassieke, vettere crèmes maken de huid lui. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

SWISS label

Swiss labelDe Youth EssentiA en Skin EssentiA Serums zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Dit garandeert  de actieve werkzaamheid zoals gespecificeerd door Environ.  Hierdoor is de consument zeker van een kwalitatief hoogwaardig product met de genoemde doseringen actieve vitaminen, dat de belofte van concrete resultaten  kan waarmaken. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren dat de hoogste normen worden gehandhaafd.

Advanced Nutrition Programme

Advanced Nutrition Programme

ANP productenWaarom zou ik huidsupplementen slikken?

Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid.

De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resultaten van je Environ-huidverzorging aanzienlijk versterken.

 

Ik eet al gezond. Is dat niet voldoende?

Gezonde voeding alleen volstaat helaas niet om je huid te voorzien van de nodige hoeveelheid voedingsstoffen. De voedingsstoffen die via je voeding naar je lichaam gaan worden opgenomen door het bloed en worden afgegeven aan de organen (hart, longen, nieren, enz...). Je huid is je grootste orgaan en profiteert jammer genoeg als laatste van diezelfde voedingsstoffen. Vergelijk het met een trein: aan het station stappen vele mensen op. Bij elke halte (hart, longen,...) stappen er een aantal passagiers af. Wanneer de trein de eindhalte heeft bereikt, zit er zo goed als niemand meer op en zo blijven er dus nog weinig voedingsstoffen over voor jouw huid.

 

Wat is het verschil met andere multivitamine supplementen die ik overal kan verkrijgen?

Bij Advanced Nutrition Programme vind je de belangrijkste huidvitamines in correcte en doeltreffende dosissen, die een zichtbaar verschil maken voor je huid, net zoals bij Environ. De vitamines en mineralen zijn zorgvuldig getest op kwaliteit en werkzaamheid en ze zijn gemakkelijk absorbeerbaar door je lichaam.

 

Wanneer stop ik met het nemen van mijn huidsupplementen?

Stoppen met het nemen van Advanced Nutrition Programme huidsupplementen zou net hetzelfde effect hebben als stoppen met je Environ skincare, je huidconditie gaat achteruit. Je stopt toch ook niet met het eten van groenten en fruit omdat je weet dat ze vitamines bevatten die noodzakelijk zijn voor een gezond lichaam en dus ook een gezonde huid? Blijven innemen is de boodschap! Thank us later ;-)

jane iredale

jane iredale

jane iredale productenWaarom minerale make-up van jane iredale?

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van jane iredale.

jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt!

 

Wat maakt het verschil met make-up producten die ik overal kan verkrijgen?

 • Natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor het beste resultaat. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen.
 • Innovatieve formules die de strijd tegen huidveroudering aangaan, voor een mooie gezonde huid.
 • Trendy kleuren voor het creëren van de mooiste looks.
 • Aangepast aan jouw huidskleur, de huidverzorgende foundations zijn verkrijgbaar in een wijde verscheidenheid aan tinten.
 • Perfecte dekking van onzuiverheden en roodheden. Onze foundations en concealers geven een buitengewone dekking die je nauwelijks moet bijwerken.
 • Ontstekingswerend. Onze producten dragen effectief bij tot de gezondheid van de huid.
 • Niet comedogeen. De huid blijft ademen en functioneert normaal.
 • Zonnebescherming. De Skin Cancer Foundation raadt onze SPF producten aan als doeltreffende breed spectrum zonnebescherming.
 • Niet getest op dieren. Gecertificeerd door Leaping Bunny Program en PETA.
 • Minimaal risico op allergieën. Hypoallergeen en dermatologisch geteste formules die de huid niet irriteren.
Creed

Creed

Creed eau de parfumCreed heeft exclusieve luxe-parfums die al sinds 1760 bestaan. Het merk werd in 1760  opgericht in Londen en doorgegeven van vader op zoon. Creed leverde aan het Engelse Hof geparfumeerde lederen handschoenen en is altijd in dezelfde familie gebleven. Vandaag de dag zijn ze gevestigd in Parijs.
Olivier Creed en zijn zoon Erwin Creed zijn nu de twee parfumeurs. Erwin is al de zevende generatie. In 1970 maakt Olivier de geuren voor de 1ste keer ter beschikking voor het publiek en daarvoor werden enkel in opdracht geuren ontwikkeld.
Vb. voor koningin Victoria, Winston Churchill, Prins Rainier van Monaco,...

Voluspa

Voluspa

Voluspa kaarsenVoluspa brengt licht, geur en gezelligheid in huis met een breed assortiment aan luxe geurkaarsen en geurdiffusers.

Voluspa is echt betaalbare luxe.

De Voluspa geurkaars is gemaakt in de eigen keuken van oprichters Troy en Tracy Arntsen uit Zuid-Californië.
Met liefde voor kunst, elegantie en kwaliteit maken zij prachtige collecties van natuurlijke kokoswax, 90% zuiverder en dus gezonder dan gewone paraffine.
De kaarsen hebben een schone verbranding, een lange levensduur en brandtijd en zijn een toevoeging aan je interieur. 
Laat je verwennen door de heerlijke geuren en de prachtige verpakkingen.


Prachtig om te geven, en leuk om te krijgen..

Acticill

ACTICILL

ActicillActicill Serum : 125,00 €

Maak je wimpers voller en langer op natuurlijke wijze, zonder wimperverlenging of schadelijke stoffen!
 
-> Breng 15 minuten voor het naar bed gaan of 5 minuten voor u uw make-up aanbrengt, het product in één enkele pennentrek aan, van links naar rechts. 
(Nooit meer dan een keer per dag aanbrengen).
-> De applicator eenmaal in het product doppen is genoeg voor zowel de bovenste als de onderste wimpers van één oog.
-> Breng de vloeistof van de applicator op de wimperlijn aan.
-> De resultaten zullen zichtbaar zijn na 4 - 8 weken.
-> Elke dag gebruiken gedurende 3 maanden, daarna 3 - 4 keer per week om het resultaat in stand te houden.
-> Een flesje volstaat voor 6 tot 8 maanden.
-> Dit product kan ook worden gebruikt op de wenkbrauwen.
-> NOOIT aanbrengen tijdens de zwangerschap, noch tijdens een chemokuur of indien jonger dan 18 jaar.

acticil mascaraActicill Mascara : 48,00 €

Deze mascara werkt perfect samen met het serum, de twee samen geven je een optimaal resultaat!

De mascara 's morgens te gebruiken, het serum op de wimperrand enkel 's avonds voor slapengaan.  U zal versteld staan van het resultaat. Wimperextensions na 5 weken overbodig!